2009/01/13

Vänligen vidarebefordra till Statsministern:

Roberta Alenius, Pressekreterare hos Fredrik Reinfeldt.

Vänligen vidarebefordra till Statsministern:

Vi kräver att Israels ambassadör utvisas ur Sverige!

Över 900 palestinier har dödats, varav hälften är civila. 250 barn och närmare 100 kvinnor finns bland de döda samt 60 äldre, 6 sjukvårdare och 2 journalister. Mer än 3000 har skadats till följd av israeliska angrepp. Israel har inlett en omfattande markoffensiv mot Gaza utan hänsyn till civilbefolkningen. Den israeliska arméns angrepp är den värsta sedan 1967. Gazaremsan är idag världens största fängelse. 1,6 miljoner människor är instängda utan tillgång till mat, mediciner och andra förnödenheter.

Jag vet inte om statsministern är medveten om vad som hander i Gaza? for han har inte kommenterat situationen sen den 4.e Januari! Det är så att man skäms for att vara svensk!

Sverige kan inte upprätthålla diplomatiska kontakter med en stat som upprepade gånger visat att den varken respekterar människoliv, mänskliga rättigheter eller internationella avtal och konventioner.

Vi kräver att den svenska regeringen utvisar den israeliska ambassadören och avbryter de diplomatiska kontakterna med Israel så länge som Israel fortsätter med sina militära operationer mot och kollektiva bestraffning av invånarna i Gaza.

Om du är tveksam till hur läget är så rekommenderar jag att du tittar på videon nedan:

Med hälsningar/

Vänstervind

Inga kommentarer: