2009/10/05

Inspiration Latinamerika, 10-11 oktober 2009

Inspiration Latinamerika, 10-11 oktober 2009 - tvâ dagar om ursprungsfolks och kvinnors kamp i världen.

Inspiration Latinamerika, 10-11 oktober 2009 - tvâ dagar om ursprungsfolks och kvinnors kamp i världen. Ladda ner programmet från http://www.zinnober.se/inspirationlat...

Inspiration Latinamerika är ett Internationellt forum med gäster från bl.a. Ecuador, Brasilien, Guatemala, Honduras, Peru.
10-11 oktober
Rinkeby Folket Hus & Rinkebyskolan, Stockholm

NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT PÅ ALLVAR!

Nu är det bara 4 dagar kvar tills dörrarna på Rinkeby Folkets Hus och Rinkeby skolan öppnas för årets stora aktivism och folkbildningsevenemang – Inspira ...tion Latinamerika!

Internationella gäster har börjat anlända från alla världens hörn och funktionärer från hela Sverige är i full gång med att förbereda allt det praktiska. Det bubblar av engagemang, aktivism och förväntan.

INSPIRATION LATINAMERIKA mobiliserar alla krafter för att uppmärksamma ursprungsfolkens motståndsdag och den folkliga kampen på den latinamerikanska kontinenten, Abya Yala.

INSPIRATION LATINAMERIKA mobiliserar kvinnoaktivister till årets stora Internationella Kvinnokonferens om deltagande demokrati och kvinnors frigörelse.

Programmet med de spännande och inspirerande programpunkterna: http://www.zinnober.se/inspirationlatinamerika/filer/program.pdf
Mer än hälften av biljetterna till ”Den stora festen” är redan sålda så skynda dig att boka en biljett: maria.lofgren@latinamerikagrupperna.se eller till seluah.alsaati@vansterpartiet.se.

Vi ses på lördag!

Inga kommentarer: